Utrolige funn i tunnellene under Las Vegas!

adpoint

Det meste i Las Vegas handler om moro og underholdning, men det finnes en skyggeside ved byens glitrende ytre. I tunnellene under byen er ikke alt like fryd og gammen som på oversiden – se de unike bildene her!

I en artikkel publisert på nyhetsportalen www.norskenyheter.com kan man se de utrolige bildene fra flomtunnellene under Las Vegas, hvor folk har skapt seg egne provisoriske hjem.

lv1

Under Las Vegas er det bygd massevis av flomtunneller for å håndtere det som måtte komme av flomvann, og totalt er det over 200 kilometer med tunneller som i praksis ikke er i bruk. Las Vegas ligger som kjent midt i ørkenen i Nevada, og det er ikke så veldig mye regn der. Dette har ført til at så mye som 1 000 personer bor der inne på nattestid, og har skapt seg egne ”hjem”. Til tross for faren for giftige edderkopper, flom og sykdommer som følge av uhygiene, har de skapt seg private soner.

lv2

Her har de senger og annen innredning som får det hele til å virke hjemmekoselig. Steven og Kathryn er et par som bor under Las Vegas, og har skapt seg et lite hus på ca 37 kvadratmeter. Med dobbeltseng, bokhylle og egen garderobe er det ikke så mye som mangler!

lv3

Menneskene som bor i tunnellene er krigsveteraner som lider av posttraumatisk stresslidelser, narkomane, kriminelle og vanlige folk som har mistet jobben og blitt hjemløse. På dagtid gjør de sitt beste for å tjene penger, mens nettene tilbringes under tak i tunnellene.

Følg denne linken for å lese hele artikkelen.

Kommentarer

comments

adpoint